Tietopalvelu

Lisätietoja
Lisätietoja

Tarvitsetko apua tiedonhaussa? Kirjaston informaatikot ja tietoasiantuntijat auttavat tiedonhankinnan eri vaiheissa ja neuvovat kirjaston tietojärjestelmien ja aineistojen käytössä.

Tiedonhaun opastus on maksutonta. Laajemmat tiedonhaut (yli 60 min.) ovat maksullisia. Tietopalvelu ja tiedonhaun ohjaus on ensisijaisesti tarkoitettu Tritonian viiden kehyskorkeakoulun opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Tietopalvelu palvelee sekä kirjastossa että verkossa. Ota yhteyttä!

 

Varaa tiedonhaun ohjausaika logo

Varaa tiedonhaun ohjausaika

Voit varata ajan henkilökohtaiseen ohjaukseen aihealueesi. Ohjauksessa löydät aineistoa aiheestasi sekä saat vinkkejä itsenäiseen tiedonhankintaan.

 

Kysy kirjastolta

Onko sinulla kysymyksiä esim. lainausta, kaukopalvelua, tiedonhakua tai e-aineistoja koskien?


Käy kirjastossa -
Tietopalvelun aukioloajat ja yhteystiedot

Tritonia – Vaasa:

Tietopalvelu päivystää lukukausien aikana 2. krs:ssa ma klo. 12-19 ja ti-pe klo. 12-16

Sähköposti: isrv@tritonia.fi

 

Tritonia PopUp Aleressa

​Tritonia palvelee Alerella syksyn aikana (12.9.-28.11.2018 lukuunottamatta vk 42) keskiviikkoisin klo 12-14 huoneessa C 120.1. Tritonia PopUpin aikana voit esittää kysymyksiä esim. Finnasta ja LibGuides-oppaista. Annamme myös ohjeita siihen, miten etsit tietoa eri tietokannoista, miten löydät artikkeleita, mistä löydät e-kirjoja, miten ne lainataan jne. Huom! Lainaaminen ja palauttaminen ei ole mahdollista.

 

Tritonia PopUp Wolffintiellä

Tritonia palvelee Wolffintiellä syksyn aikana seuraavina tiistaipäivinä: 25.9, 9.10, 23.10, 6.11, 20.11, 4.12 klo 12-14 Ravintola Serverissä. Tritonia PopUpin aikana voit esittää kysymyksiä esim. Finnasta ja LibGuides-oppaista. Annamme myös ohjeita siihen, miten etsit tietoa eri tietokannoista, miten löydät artikkeleita, mistä löydät e-kirjoja, miten ne lainataan jne. Huom! Lainaaminen ja palauttaminen ei ole mahdollista.


Tritonia - Allegro, Jakobstad:

Sähköposti: allegro@tritonia.fi

 

© Tritonia 2014-2018