Tritonia Allegro, Pietarsaari

Lisätietoja
Lisätietoja

Allegro

Kirjasto

Tritonia Allegro palvelee Yrkeshögskolan Novian ja Centria ammattikorkeakoulun yksikköjä Pietarsaaressa. Kirjasto on avoin kaikille. 

 

Kokoelmat: Tritonia Allegron painetuissa kokoelmissa painottuvat Yrkeshögskolan Novian ja Centria ammattikorkeakoulun keskeiset oppialat Pietarsaaressa: taide ja kulttuuri, musiikki ja liiketalous. Kirjastossa on painettuja kirjoja ja lehtiä, nuottijulkaisuja ja CD-levyjä. Painettu aineisto ja nuottijulkaisut löytyvät Tritonia-Finna | Novia-portaalista.

 

Tritonia Allegron e-aineistot ovat painettuja aineistoja kattavammat ja saatavilla verkossa. Kirjastossa on kaksi tietokonetta, joiden kautta pääsee käyttämään lisensoituja e-aineistoja (e-kirjoja, e-lehtiä, tietokantoja) joihin Novia ja Centria ovat ostaneet lisenssin. E-aineistot ovat käytettävissä sekä korkeakoulun verkossa että kotikoneella, kun kirjaudut korkeakoulun tunnuksilla. Meiltä löytyy kansainvälisiä tieteellisiä tietokantoja molempien ammattikorkeakoulujen kaikilta koulutusaloilta. Voit pyytää kirjastosihteeriltä apua tiedonhakuun!

 

Hae Novian e-aineistoja: Tritonia-Finna | Novia

Hae Centrian e-aineistoja: Centrian Finna-portaali

 

Tilat: Kirjasto on avoin kaikille. Täältä löytyy lukunurkka pöytineen ja tuolineen, lainausautomaatti, yksilöllisiä lukupaikkoja, avoin hakukone Tritonia-Finna-hakuja varten sekä A3-skanneri.

 

Kirjastossa on tietokoneita Novian ja Centrian verkossa, joihin opiskelijat/henkilökunta voivat itse kirjautua korkeakoulun tunnuksilla.

 

Tietokoneet voidaan pyynnöstä avata ulkopuolisille kirjastoasiakkaille, jotka haluavat käyttää Novian tai Centrian e-aineistoja kirjastossa. Ota yhteyttä kirjastosihteeriin.

 

Yhteystiedot

Käyntiosoite: Campus Allegro, Runeberginkatu 8, 68600 Pietarsaari
Yhteystiedot:
Sähköposti: tritonia.allegro@novia.fi
Puhelin: 06-328 5136
Kirjastosihteeri: Tina Hagnäs-Dubloo

© Tritonia 2014-2024