Tritonia Allegro, Pietarsaari

Lisätietoja
Lisätietoja

Tritonia Allegro

Kirjasto

Tritonia Allegro palvelee etupäässä Åbo Akademin, Yrkeshögskolan Novian ja Centria ammattikorkeakoulun yksikköjä Pietarsaaressa.

Tritonian kirjastoyksikkö Pietarsaaressa sijaitsee korkeakoulukortteli Campus Allegrossa, jossa toimivat Åbo Akademi, Yrkeshögskolan Novia ja Centria ammattikorkeakoulu sekä Yrkesakademin i Österbotten ja Pietarsaaren seudun musiikkiopisto.

Kokoelmat: Tritonia Allegron kokoelmissa painottuvat korkeakoulujen keskeiset oppialat: taide, musiikki, kasvatustiede, psykologia ja liiketalous. Kirjojen lisäksi Tritonia Allegron kokoelmista löytyy myös nuottijulkaisuja, CD-levyjä, lehtiä, korkeakoulujen opinnäytteet sekä sähköisiä tietoaineistoja.

Tilat: Kirjastossa on lukunurkkaus pöytineen ja tuoleineen, lainausautomaatti, lukupaikkoja, hakukone sekä A3-skanneri. Kirjastossa on tietokoneita, jotka on kytketty ÅA:n, Novian ja Centrian verkkoon. Käyttäjät voivat itse kirjautua näille koneille ko. korkeakoulun tunnuksilla. Ne voidaan myös avata ulkopuolisille käyttäjille, jotka haluavat käyttää korkeakoulujen sähköisiä tietoaineistoja kirjastossa.


Lainaajan pikaopas (Allegro)

 

Yhteystiedot

Käyntiosoite: Campus Allegro, Runeberginkatu 8, 68600 Pietarsaari
Lainaus: +358-6-3247846
S-posti: allegro@tritonia.fi
Informaatikko Linda Träisk +358-6-3247847
Kirjastosihteeri Tina Hagnäs-Dubloo (työstävapaalla 22.4.2018 saakka)

© Tritonia 2014-2018