Tritonia, Vaasa

Lisätietoja
Lisätietoja


 

Kirjasto

Sijainti: Tritonia sijaitsee Palosaarella Vaasan yliopiston kampusalueella.

Kokoelmat: Kirjastossa sijaitsevat kurssikirjat sekä käytetyin ja uusin tutkimuskirjallisuus.

Etävarastoissa sijaitsevat osa yleiskokoelmaa, vanhemmat aikakauslehdet sekä yliopiston, Novian ja Vamkin opinnäytteet ja erikoiskokoelmat. Lainattavaa aineistoa voi tilata Finnan kautta, vain kirjastossa luettavaksi annettava aineisto tilataan erillisellä lomakkeella.

Henkilökunta noutaa tilatun aineiston joka arkipäivä etävarastoista, jonka jälkeen se on asiakkaan noudettavissa varattujen kirjojen hyllystä kirjastosta. Novian opinnäytteitä, vanhempia lehtiä ja erikoiskokoelmia tilataan erillisellä lomakkeella luettavaksi kirjastossa. 

Tilat: Kirjaston tiloissa on monenlaisia oleskelu- ja lukupaikkoja, varattavia ryhmätyötiloja ja ensisijaisesti opiskelijoiden työskentelyyn tarkoitettu monitoimitila sekä hiljainen lukusali. Ensimmäisessä kerroksessa on asiakaspalvelupiste, vahtimestareiden palvelupiste, lainaus- ja palautusautomaatit sekä hakukoneita aineiston etsintään. Toinen kerros on kokonaisuudessaan opiskelijoille tarkoitettua työskentely- ja oleskelutilaa. Rakennuksessa on lisäksi kahvilatila, jossa on kuumien juomien automaatti.

Kirjaston käyttäjänä sitoudut noudattamaan käyttösääntöjämme ja kirjaston tiloissa asioidessasi myös Vaasan yliopiston järjestyssääntöjä.

 

Yhteystiedot
Käyntiosoite: Wolffintie 34, 65200 Vaasa
Postiosoite: PL 331, 65101 Vaasa
Asiakaspalvelu: 029 449 8258, loans@uwasa.fi

© Tritonia 2014-2024