Esteettömät palvelut

Lisätietoja
Lisätietoja
Sulje

Lukemisesteiset

Lukemisesteiset saavat pidemmän laina-ajan kurssikirjoille. Opiskelijan täytyy suostua siihen, että tiedot erikoisoikeuksista tallennetaan rekisteriin. Opiskelija saa 3 viikon laina-ajan kurssikirjoille ensimmäisellä lainauskerralla. Lainoja uusittaessa laina-aika on 2 viikkoa.

Ota yhteyttä toimipisteesi lainausvastaavaan ja sovi tapaamisesta. Valmistaudu esittämään todistus lukivaikeuksista. Todistukseksi käy myös oman korkeakoulun suositus opiskelun erityisjärjestelyistä.

  • Vaasa: Vesa Perkiömäki, loans@tritonia.fi
  • Pietarsaari: Tina Hangnäs-Dubloo, allegro@tritonia.fi

 

CELIA äänikirjat ja e-kirjat: valtion erikoiskirjasto Celia tarjoaa ilmaiseksi kauno- ja tietokirjallisuutta ja oppikirjoja ääni-, piste- ja elektronisina kirjoina kaikille, joille tavallisen painetun kirjan lukeminen on vaikeaa. Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen aika, jos haluat Celian käyttäjäksi! Celia-yhdyshenkilö: Kirjastosihteeri Barbro Kultalahti, 029-449 8233


Liikuntaesteiset

Autamme mielellämme kirjojen etsimisessä ja noutamisessa. Kirjakuljetukset toimipisteiden välillä ovat ilmaisia liikuntaesteisille (ei koske yölainoja, joita ei kuljeteta).

 

Verkon kautta pääset uusimaan lainoja, varaamaan kirjoja ja maksamaan myöhästymismaksuja.

 

Tritoniassa Vaasassa esteettömät wc-tilat sijaitsevat 1. kerroksessa, 2. kerroksessa Café Oskarin vieressä sekä 3. kerroksessa vastapäätä ryhmätyöhuone k329:ää. Ulkosisäänkäynneissä ei ole automaattiovia, mutta apua saa tarvittaessa virastomestareilta. Yhteystiedot löytyvät ovilta.

 

Kirjastossa on kolme säädettävää sähköpöytää. Sähköpöytien sijainnit:

  • 2. kerros lukupaikka
  • K127 (hiljainen lukutila 1. kerroksessa)
  • K336 (hiljainen lukutila 3. kerroksessa)

Esteettömyysyhdyshenkilö: Kirjastosihteeri Barbro Kultalahti, 029-449 8233

© Tritonia 2014-2019