Kulkuavain

Lisätietoja
Lisätietoja

Vaasan yliopiston, VAMKin ja Novian opiskelijoilla on mahdollisuus hankkia kulkuavain, jolla tiedekirjasto Tritonian tiloja voi käyttää myös kirjaston aukioloaikojen ulkopuolella. 

Avain on maksullinen (pantti) ja sen voi hankkia Vaasan yliopiston verkkokaupasta. Verkkokauppaan tunnistaudutaan HAKA-palvelun kautta (*). Avaimen hinta on 25 € ja voit noutaa sen kirjaston vahtimestareilta tilaamisen jälkeisenä arkipäivänä klo 12 jälkeen. Avain luovutetaan verkkokaupan tilausnumeroa ja kuvallista henkilökorttia vastaan. Säilytä siis sähköpostiisi saapunut verkkokaupan tilausvahvistus.  

Avain on voimassa kolme vuotta, mutta avaimen käyttö edellyttää voimassa olevaa opiskelijakorttia. Mikäli opintosi jatkuvat, voit jatkaa voimassaoloaikaa. 

Panttimaksu (25€) palautetaan tilillesi noin kuukauden sisällä siitä, kun olet luovuttanut avaimen takaisin kirjaston vahtimestareille.


Pääset kulkemaan avaimella kaupungin puoleisesta ovesta (nro L4) kirjaston ollessa suljettu. Ovi avataan luettamalla avaimen tunniste etälukijalla, avain ei toimi lukkopesässä. 

Kirjaston tilat ovat käytössä kulkuavaimella klo 6-24. Tiloista täytyy poistua viimeistään klo 24.

Jos haluat jäädä sisään kirjaston sulkemisen jälkeen, sinun täytyy käydä kirjautumassa sisään kaupunginpuoleisesta ovesta numero L4.


Vartija tarkistaa ilta- ja yöaikaan, että tiloissa olevilla on kulkuavain ja opiskelijakortti mukanaan.

Kulkuavain on henkilökohtainen, sitä ei saa missään tilanteessa luovuttaa toiselle henkilölle eikä sisään saa päästää muita henkilöitä. Olet henkilökohtaisesti vastuussa avaimesi käytöstä. Kirjastolla on oikeus lopettaa kulkuoikeus, jos näitä ohjeita ei noudateta tai kirjastossa aiheutetaan häiriötä.

Kysymyksiä kulkuavaimista voi lähettää Tritonian vahtimestareille osoitteeseen: tritonia.custodians@uwasa.fi


(*) Verkkokaupan ongelmatilanteissa, ota yhteys: viestinta@uwasa.fi

 

 

© Tritonia 2014-2024