EduLab – Tuki ja ohjaus

Lisätietoja
Lisätietoja

EduLab on 1.1.2021 siirtynyt osaksi Vaasan yliopiston Levón-instituuttia. EduLabin tavoittaa yhä osoitteesta edulab@tritonia.fi.

 

EduLab tarjoaa sinulle ohjausta ja tukea etäopetuksen järjestämiseen ja siihen tarvittavien ohjelmien pedagogisessa käytössä.

 

EduLab Online Support Moodlessa

Olemme luoneet Moodleen sivun, josta löydät tietoa tukitapaamisista, videotaltiointeja koulutuksista, ohjeita Moodlen ja Zoomin käytöstä sekä omien videoiden tekemisestä. Kirjaudu: EduLab Online Support. Sivu on Vaasan yliopiston Moodlessa ja voit käyttää HAKA-kirjautumista (VAMK ja Novia). Et tarvitse kurssiavainta.

 

Voimme tukea sinua esimerkiksi

  • Moodle-oppimisalustan käytössä ja kehittämisessä. Moodlea voi käyttää tehtävien jakamiseen ja tekoon, materiaalin jakamiseen sekä mm. yhteydenpitoon opiskelijoihin
  • Zoom-ohjelmiston käytössä etäopetuksessa ja –kokouksissa (VY, VAMK)
  • Microsoft Teamsin käytössä etäopetuksessa, kokouksissa ja kollegoiden yhteistyössä
  • Videoiden teossa ja käytössä opetuksessa (opetuksen suunnittelu, eri ohjelmat videointiin ja editointiin, videoiden suunnittelu)

Covid-19 –tilanteen sallimissa rajoissa voit myös tulla tekemään videoita Tritonian studioon tai ministudioon. Ota yhteyttä ja sovi aika. 


Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse edulab@tritonia.fi

© Tritonia 2014-2021