Tervetuloa uuteen kirjastoon

Lisätietoja
Lisätietoja
Sulje

Uuden asiakkaan opas

Uudelle asiakkaalle

Tervetuloa uuteen kirjastoon!

 

Tervetuloa Tritonian uusiin, valoisiin tiloihin keskelle kampusta! Kirjaston aukioloajat ja yhteystiedot löydät kirjaston verkkosivuilta.

 

Poikkeavat aukioloajat

Tritonia Vaasa
 

Pe 4.11. klo 8.00-16.00
Ma 5.12. klo 8.00-16.00
Ti 6.12. suljettu (Itsenäisyyspäivä)
19.12 - 22.12. klo 8.00-16.00
23.12. - 1.1. suljettu
2.1. - 5.1. klo 8.00-16.00
Pe 6.1. suljettu (Loppiainen)

- 24/7 -pääsy kulkuavaimella, kun kirjasto on suljettu

 

Tritonia Allegro

Suljettu: ti 6.12., 23.12. - 1.1., pe 6.1

 

Huom! Lainat eivät eräänny 22.12. - 9.1.


Kaukopalvelu on suljettu 23.12. - 1.1. Tilauksia voi jättää, mutta normaaliin aikatauluun palataan 2.1. lähtien.


Varaa tiedonhaun ohjausaika -palvelu on suljettu 23.12. - 1.1. Ohjauspyyntöjä voi jättää, vastaamme niihin maanantaista 9.1. alkaen

 

Työskentelytilat ja palvelut

Kirjaston toisessa kerroksessa on monipuoliset, viihtyisät ja muunneltavat työskentelytilat: eri kokoisia ryhmätyötiloja, sohvia, neuvottelukuutioita, eri korkuisia pöytiä, säkkituoleja unohtamatta.

Kirjastossa on säilytyslokeroita molemmissa kerroksissa, jotka toimivat sirukorteilla, esim. pankki- ja bussikorteilla. Tutustu tiloihin tarkemmin kirjaston esittelysivuilla.

 

Luo kirjastokorttisi

Vaasan yliopiston ja Novian opiskelijat saavat kirjastokortin Tuudo-sovellukseen. Vamkin opiskelijat voivat kirjautua Haka-tunnuksilla nettilomakkeelle ja luoda kirjastokortin itselleen. Lue ohjeet sivulta Kirjastokortti ja PIN-koodi.

 

Kokoelmat

Kirjastossa sijaitsevat kurssikirjat, sanakirjat, standardit sekä käytetyin aihe- ja tutkimuskirjallisuus. Lehtialueella yläkerrassa voit selailla sekä päivän sanomalehdet että kymmeniä tiedelehtiä. Osa yleiskokoelmasta sijaitsee etävarastossa, josta henkilökunta noutaa sen päivittäin varausten perusteella. Korkeakoulusi hankkimat erittäin laajat e-aineistot ovat käytettävissä korkeakoulun verkossa ja etäkäytön kautta. 

 

Tulostaminen ja kopiointi

Voit tulostaa omalta laitteeltasi Princh-sovelluksen kautta. Kannettavalla tietokoneellasi siirryt osoitteeseen print.princh.com, jossa voit jatkaa tulostukseen. Tabletillesi ja puhelimeesi sinun tulee asentaa Princh-sovellus.

Kopiointia varten tarvitset kopiokortin, jonka voit ostaa asiakaspalvelutiskiltä. Lue tarkemmat ohjeet sivulta Tulostaminen, kopiointi ja skannaus.

 

Kirjasto aina käytettävissäsi

Kirjasto on käytettävissä 24/7. Voit lainata, palauttaa ja käyttää työskentelytiloja myös kirjaston ollessa suljettu. Pääset kulkuavaimella sisään muina aikoina kuin klo 24-06. Lue lisää sivulta Kulkuavain.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Tritonia 2014-2023