Lukusalit ja kulkukortit

Lisätietoja
Lisätietoja

Lukusalit

2. kerroksessa sijaitsee kaksi lukusalia. Kirjaston aukioloaikoina ne ovat avoinna kaikille. Muistathan lainata myös lukusalissa käyttämäsi kirjat.


Suuressa lukusalissa on 16 tietokonepaikkaa ja 15 muuta lukupaikkaa. Pienessä lukusalissa on 14 lukupaikkaa. Molemmat salit on tarkoitettu hiljaiseen työskentelyyn.

 

Lukupaikkoja on kaikissa kerroksissa sekä meren puoleisten ikkunoiden äärellä että sisempänä kirjastossa. Lukupaikkoja ei voi varata.


Kulkukortti

Kirjaston ollessa suljettuna Tritonian kehysorganisaatioiden ja HY:n oikeustieteellisen koulutuksen (Vaasa) opiskelijat pääsevät lukusaleihin henkilökohtaisella kulkukortilla, jonka saa vahtimestarilta.

 

Kulkukortti on voimassa syys-, kevät- tai kesäkauden kerrallaan ja se on AINA uusittava määräajassa ennen seuraavaa kautta. Myöhässä palautetusta tai kadonneesta kortista laskutetaan 50 €. Katso tarkemmin kulkukorttien käyttösäännöt.

 

Lukusalit ovat suljettuina öisin klo 02-06 välisen ajan. Kirjaston ollessa suljettuna lukusaleihin on käynti rannan puoleisesta ulko-ovesta.

 

© Tritonia 2014-2021